Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hertensteak

  • Knorr Professional Rundsfond 1.0 l
  • rode porto 50.0 ml
  • ongezouten spek, zonder zwoerd 1.0 kg
  • vetstof 50.0 ml
  • hertentournedos 20.0 st

Saus


...

Bereiding

  1. Hertensteak

    Meng de fond met de porto en tijm. Verpak het spek in een vacuüm kookzak, voeg de fond toe en vacumeer. Gaar in een combisteamer gedurende 6 uur op 72°C en koel zeer snel terug. Verhit de phase, bak hierin de hertentournedos mooi bruin aan en laat afkoelen.
  2. Saus

    Breng het water aan de kook en voeg de poivrade toe, laat 5 minuten koken, voeg dan de champignonsaus en de champignonschijfjes toe en laat even doorwarmen.
    Snijd schijfjes van het spek zoals de hertensteak en presenteer als een torentje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu