Ingrediënten
Hertensteak met Champignon-Wildsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Hertensteak
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/sausen/sausen-gourmet/knorr-gourmet-poivrade-voor-wild/5996358041800NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8710847200113_NL.jpg)
Ingrediënt naam
Hertensteak
-
Knorr Professional Rundsfond 1.0 l
-
rode porto 50.0 ml
-
ongezouten spek, zonder zwoerd 1.0 kg
-
vetstof 50.0 ml
-
hertentournedos 20.0 st
Saus
-
water 500.0 ml
-
champignonschijfjes 350.0 g