Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

Vinaigrette

Opmaak

  • pompoenpitten 75.0 g
  • granaatappelpitten 200.0 g

Deze vegetarische maaltijdsalade met sinaasappel en pompelmoes is heerlijk verfrissend. De sambal oelek geeft de citrusvinaigrette een pittige touch.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Kook de ebly zoals aangegeven op de verpakking.
    • Koel deze snel terug.
    • Snij de venkel in carpaccio.
    • Kook de asperge tips in kokend met wat zout gezouten water en koel deze snel terug.
    • Bak de ontdooide TVB NoChicken Chuncks krokant in de pan en koel deze snel terug.
    • Meng alle ingrediënten voor de salade, behalve de TVB NoChicken Chunks.
  2. Vinaigrette

    • Meng alle ingredienten voor de vinaigrette.
  3. Opmaak

    • Meng de bekomen vinaigrette met de salade.
    • Verdeel de afgekoelde TVB NoChicken Chuncks over de salade.
    • Garneer met de geroosterde pompoenpitten en de granaatappelpitten.
    TIP: Ook de vegetarische TVB NOMeatballs smaken heerlijk af bij deze fruitige salade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu