Ingrediënten
Gefrituurde pladijs met butternutpuree en een kruidenslaatje uit Kiev
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereid de pladijs:
Trek een olie op basis van groene kruiden:
Maak een puree van pompoen en gember:
Breng alles samen op het bord:
Ingrediënt naam
Bereid de pladijs:
-
zachte boter 125.0 g
-
dikke pladijsfilets 600.0 g
-
eiwit
-
panko
Trek een olie op basis van groene kruiden:
-
Groene kruiden
-
Zonnebloemolie
Maak een puree van pompoen en gember:
-
butternut 500.0 g
-
boter 25.0 g
-
Peper en zout
Breng alles samen op het bord:
-
Butternutpuree
-
Olie van groene kruiden
-
Pladijs
-
Kruidenslaatje naar keuze