Ingrediënten
Varkensvlees met zoetzure saus als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/RTU sweet n sour.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
uien, halve ringen 75.0 g
-
varkensreepjes 375.0 g
-
Rode paprika, in reepjes 75.0 g
-
gele paprika, in reepjes 75.0 g
-
Wortelen in schijfjes 75.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g