Ingrediënten
Hertenfilet met geroosterde savooien kool en morillesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Hert
Kool
Uien
Aardappelmousseline
Morillesaus
Opmaak
Ingrediënt naam
Hert
-
hertfilet 800.0 g
-
peper en zout
-
geklaarde boter 30.0 ml
Kool
-
savooikool 3.0 st
-
zonnebloemolie 30.0 g
-
peper en zout
Uien
-
zoete uien 10.0 st
-
boter 30.0 g
-
peper en zout
Aardappelmousseline
-
volle melk 5.0 dl
-
roomboter 75.0 g
-
peper en zout
-
nootmuskaat
Morillesaus
-
sjalotjes, gesnipperd 15.0 g
-
boter 10.0 g
-
morilles 15.0 g
-
rode port 0.3 dl
-
madeira 0.3 dl
-
malaga wijn 1.5 dl
-
water 3.0 dl
Opmaak
-
baby kale 50.0 g
-
winterpostelein 100.0 g