Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


De ‘Chimay Rouge’ wordt geproduceerd op basis van lekkere verse en romige melk uit het Land van Chimay. Hij heeft een overheerlijke smaak van perzik en abrikoos, met een snuifje bitterheid.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de Phase en kleur er het rundergehakt in aan.
    Voeg de Primerba Tijm, de Primerba Sjalot, de wortelen en de selder bij het gehakt en laat nog
    5 minuten meestoven.

    Breng het water aan de kook en los er de Vleesbouilllon in op.

    Voeg de tomatenpuree, de worcestersaus en de vleesbouillon bij het gehaktmengsel toe en kruid het af met peper en zout.
    Laat het geheel op een zacht vuurtje stoven onder deksel gedurende 1 uur.

    Kook ondertussen de aardappelen.

    Als de aardappelen gaar zijn, giet ze af en voeg de boter, de melk en de Chimay Rouge kaas toe. Pureer het geheel.
    Kruid alles af met peper en zout.

    Verdeel het gehaktmengsel in de stoofpannetjes en verdeel hierover de puree.
    Plaats de stoofpotjes in een voorverwarmde oven op 180° tot ze licht goudgeel zijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu