Ingrediënten
Haasfilet met herfstgroenten en harlekijnsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Maak de kastanjeroomsaus voor de harlekijnsaus:
Maak de poivrade voor de harlekijnsaus:
Dresseer de borden:
Ingrediënt naam
Maak de kastanjeroomsaus voor de harlekijnsaus:
-
vetstof
-
ui 150 g
-
Kastanjes, gekookte 150 g
-
-
cognac 100 ml
-
-
room 250 ml
-
ganzeleverterrine 40 g
-
peper en zout
Maak de poivrade voor de harlekijnsaus:
-
vetstof
-
wildbeenderen 200 g
-
Wortels 1 st
-
ui 0.50 st
-
-
aalbessengelei 2 el
-
ganzeleverterrine 50 g
-
zwarte peper
-
Marinade van wild: rode wijn, knoflook, tijm, laurier, jeneverbes, wortel, selder, sjalot, zwarte peper en beenderen en vliezen van wild 100 ml
Dresseer de borden:
-
Haasfilets 10 st
-
Geblancheerde spruitenblaadjes 30 g
-
Kastanjepuree 150 g
-
beukenzwam 250 g
-
Dooierzwammen 250 g
-
witloof 10 st
-
Gekonfijte aardappelen 1 kg
-
veenbessengelei 50 g
-
vene cress
-
paneermeel