Ingrediënten
Haasfilet met herfstgroenten en harlekijnsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Maak de kastanjeroomsaus voor de harlekijnsaus:
Maak de poivrade voor de harlekijnsaus:
Dresseer de borden:
Ingrediënt naam
Maak de kastanjeroomsaus voor de harlekijnsaus:
-
vetstof
-
ui 150.0 g
-
Kastanjes, gekookte 150.0 g
-
cognac 100.0 ml
-
room 250.0 ml
-
ganzeleverterrine 40.0 g
-
peper en zout
Maak de poivrade voor de harlekijnsaus:
-
vetstof
-
wildbeenderen 200.0 g
-
Wortels 1.0 st
-
ui 0.5 st
-
aalbessengelei 2.0 el
-
ganzeleverterrine 50.0 g
-
zwarte peper
-
Marinade van wild: rode wijn, knoflook, tijm, laurier, jeneverbes, wortel, selder, sjalot, zwarte peper en beenderen en vliezen van wild 100.0 ml
Dresseer de borden:
-
Haasfilets 10.0 st
-
Geblancheerde spruitenblaadjes 30.0 g
-
Kastanjepuree 150.0 g
-
beukenzwam 250.0 g
-
Dooierzwammen 250.0 g
-
witloof 10.0 st
-
Gekonfijte aardappelen 1.0 kg
-
veenbessengelei 50.0 g
-
vene cress
-
paneermeel