Ingrediënten
Gyoza's met kreeft en nobashigarnalen en kimchisaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Maak de kimchisaus:
Maak de gyoza's met kreeftenvulling:
Schep fruitbolletjes van peren
Dresseer het bord:
Ingrediënt naam
Maak de kimchisaus:
-
water 150.0 ml
-
kimchi (gefermenteerde kool, kant-en-klaar) 50.0 g
-
sake 20.0 ml
-
boter 130.0 g
-
gember 15.0 g
-
kaffirblaadjes 20.0 g
-
citroenmelisse 15.0 g
-
galanga
Maak de gyoza's met kreeftenvulling:
-
kreeftenvlees 600.0 g
-
nobashigarnalen 600.0 g
-
sesamolie 42.0 ml
-
sake 42.0 ml
-
peper 15.0 g
-
zout 15.0 g
-
bamboescheuten 200.0 g
-
gember 91.0 g
-
fijngesneden bieslook 20.0 g
-
Mondamin Maizena Maiszetmeel 2,5kg 2.0 el
-
gyozadeeg 200.0 g
Schep fruitbolletjes van peren
-
Doyenne peren
Dresseer het bord:
-
rode peper 15.0 g
-
Zeste van de kaffirlimoen
-
sesamzaad, geroosterd
-
Verbenabladeren
-
Dille, vers
-
goudsbloem