Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Serveren

  • lente-ui 30.0 g
  • cannellinibonen 50.0 g
  • gedroogde tomaten 40.0 g
  • geroosterde kokosrasp 5.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Week de gierst in koud water gedurende 1 uur en spoel vervolgens af.
    • Laat water met gierst erin koken gedurende 10 à 15 minuten tot de gierst zacht is. Spoel af.
    • Plaats een koekenpan op een hoog vuur en bak er de boerenkool in met een beetje water en zout tot hij mals is. Schrik onder koud water.
    • Sauteer vervolgens een ui in een beetje olijfolie, voeg Knorr Aromat Tuinkruiden toe en ten slotte ook de geschrokken boerenkool.
  2. Serveren

    • Meng de geroosterde look dressing door de gierst met de lente-ui en cannellinibonen.
    • Doe het gierstmengsel vervolgens in een slakom en voeg er de halfgedroogde tomaten en gekookte boerenkool bij.
    • Bestrooi de salade met het kokosschaafsel.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu