Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Serveren

  • lente-ui 30.0 g
  • cannellinibonen 50.0 g
  • gedroogde tomaten 40.0 g
  • geroosterde kokosrasp 5.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Week de gierst in koud water gedurende 1 uur en spoel vervolgens af.
    • Laat water met gierst erin koken gedurende 10 à 15 minuten tot de gierst zacht is. Spoel af.
    • Plaats een koekenpan op een hoog vuur en bak er de boerenkool in met een beetje water en zout tot hij mals is. Schrik onder koud water.
    • Sauteer vervolgens een ui in een beetje olijfolie, voeg Knorr Aromat Tuinkruiden toe en ten slotte ook de geschrokken boerenkool.
  2. Serveren

    • Meng de geroosterde look dressing door de gierst met de lente-ui en cannellinibonen.
    • Doe het gierstmengsel vervolgens in een slakom en voeg er de halfgedroogde tomaten en gekookte boerenkool bij.
    • Bestrooi de salade met het kokosschaafsel.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu