Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding spitskool

Bereiding rog

  • rogvleugel 800.0 g
  • zout
  • peper
  • vetstof

Saus

  • boter
  • cayennepeper
  • lavas 1.0 tk
  • Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 400.0 ml

Dit gerecht is geinspireerd door twee sterren chef Magnus Nilson van restaurant Faviken in Zweden

...

Bereiding

  1. Bereiding spitskool

    Halveer de kolen in de lengte met een mes.
    Meng de olie met de curry en verdeel deze over de kolen.
    Leg ze op de snijkant op een teflon bakplaat.
    Rooster ze gedurende ca. 40 minuten op 180ºC en zet de ven van de oven laag.
    Haal de geroosterde kool uit de oven en snijd ze in parten
  2. Bereiding rog

    Kruid de rog vleugel met zout en peper en bak ze in de Phase
  3. Saus

    Reduceer de kreeftenjus samen met de lavas en de cayennepeper.
    Passeer de jus en monteer met wat boter.
  4. Opmaak

    Verdeel de geroosterde kool en de rog vleugel over de borden.
    Maak het geheel af met de kreeftenjus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu