Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Asperges sous vide 30.0 st
  • makreelfilet 2.0 st
  • aardappelen 200.0 g
  • ijsbergsla, in reepjes 2.0 st
  • Aardappel papier 1.0 st

Saus

Opmaak


Door de asperges kort te roken krijgen ze een prominente rol in dit gerecht.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Maak de makrelen schoon en snijd de asperges in stukjes.
    • Rook de asperges in een rooktrommel of rookoven.
    • Kook de ratte aardappels in de schil met wat zout en halveer ze.
    • Maak de little jam schoon en was de slablaadjes.
    • Scheur het aardappel vel in stukjes en frituur deze krokant.
  2. Saus

    • Reduceer het sinaasappelsap tot de helft in en roer de vadouvan erdoor.
    • Verwarm de Hollandaise saus. 
    • Meng de sinaasappelreductie door de Hollandaisesaus giet deze in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Opmaak

    • Verdeel de makreel, asperges, ratte aardappels, little jam en de krokante aardappel over de borden.
    • Maak het geheel af met de vadouvan Hollandaise en de citrus vinaigrette.
    TIP: Win tijd in de keuken door wat Knorr professional intense flavours deep smoke toe te voegen aan uw asperges voor het vacuumgaren, zodoende moet je de asperges niet meer roken na het koken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu