Ingrediënten
Gepaneerd varkenslapje, tomaten-basilicum, penne en broccolipesto
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voor de tomatensaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Basilicum 700 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Pouch HI.png)
Voor de pesto
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Basilicum 700 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
Penne
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Penne standard HI.png)
Varkenslapje
Ingrediënt naam
Voor de tomatensaus
-
olijfolie 100.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 50.0 g
-
water 250.0 ml
Voor de pesto
-
broccoliroosjes 400.0 g
-
Parmezaanse kaas 80.0 g
-
fijngehakte hazelnoten 30.0 g
-
olijfolie 45.0 ml
-
sesamolie 15.0 ml
-
gemarineerde tomaten 25.0 g
Penne
Varkenslapje
-
vetstof 150.0 g
-
varkenslapjes, gepaneerd 1.8 kg