Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voor de tomatensaus

Voor de pesto

Penne

Varkenslapje

  • vetstof 150.0 g
  • varkenslapjes, gepaneerd 1.8 kg

Neem je gasten mee naar Sicilië met dezecotoletta di lonza alla sicilianamet een heerlijke tomatensalsa en groentepesto.   

...

Bereiding

  1. Voor de tomatensaus

    • Verhit de olijfolie en stoof er de sjalotten in aan, zonder die te kleuren.
    • Voeg de Knorr Professional Knoflook Puree, Knorr Primerba Basilicum, Knorr Collezione Italiana Tomatino en het water toe en breng aan de kook.
    • Laat sudderen tot de sjalotten gaar zijn.
  2. Voor de pesto

    • Stoom de broccoliroosjes gaar en koel die af.
    • Blender de gegaarde broccoliroosjes met Knorr Primerba Basilicum, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, Parmezaanse kaas, hazelnoten, olijfolie, sesamolie en gemarineerde tomaten tot een pesto.
  3. Penne

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Deegwaren Penne (kookstabiel) beetgaar en vermeng met de pesto.
  4. Varkenslapje

    • Verhit de vetstof en bak er de varkenslapjes in gaar.  
    TIPS: 
    • Ook kalfslapjesalla milanesepassen heel goed bij dit gerecht: een kalfslapje in een krokante korst van paneermeel – nog zo’n Italiaanse klassieker.
    • Veggie versie: Vervang de varkenslapjes door 600gThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunksen geniet van een heerlijke vegetarische pasta. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu