Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kippenjus

Lamsschouder


Pers uw lamsschouder na het garen onder druk. Op deze manier is uw vlees perfect snijdbaar in de vorm die u wenst.

...

Bereiding

  1. Kippenjus

    Reduceer het Knorr Professional Authentic Gevolgeltefond en het lamsjus tot 1/3 van de saus.

    Verwerk de rozemarijn, salie, limoensap en limoenzestes als infusie envoeg toe aan de saus.
  2. Lamsschouder

    Lamsschouder pekelen voor 7% gedurende 5 uur. Spoel af en dep droog.

    Insmeren met Asian pesto

    Vacumeren met gevogeltejus. Laat 18 uur garen op62°C en laat daarna terug koelen.

    Lamsschouder bebloemen en bakken.

    Met gevogeltefond en lamsjus tot de helft reduceren en over het vlees strijken bij het serveren.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu