Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bladerdeeghapjes

Garnituur

  • broccoliroosjes 10.0 kg
  • Trostomaatjes 5.0 kg
  • olijfolie
  • Peper en zout

Arardappelpuree

Saus


...

Bereiding

  1. Bladerdeeghapjes

    • Vermeng het gehakt met 400 g Knorr Primerba Basilicum.
    • Laat ondertussen de vellen bladerdeeg ontdooien.
    • Verdeel het gehakt over de vellen bladerdeeg tot op 1 cm van de rand. Smeer de rand met een borstel in met Knorr Primerba Basilicum.
    • Verdeel eerst de kaas over het gehakt en daarna de rucola.
    • Rol het geheel stevig op.
    • Bestrijk de buitenkant met de Knorr Primerba Basilicum.
    • Plaats nog even in de koeling en snijd daarna schijven van +/- 1,5 cm en leg ze op een bakplaat met bakfolie. Bak af op 190°C gedurende 25 minuten.
  2. Garnituur

    • Stoom de broccoliroosjes en bak ze snel even aan in vetstof en kruid ze met peper en zout.
    • Verdeel de trostomaatjes op een bakplaat en sprenkel er wat olijfolie over.
    • Zet de groenten 5 minuten in een voorverwarmde oven.
    • Kruid ze acheraf met een beetje grof zout.
  3. Arardappelpuree

  4. Saus

    Voor een vollere smaak van de puree vervang je de helft van het water door melk.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu