Ingrediënten
Gehakt in een jasje voor valentijn met broccoli en aardappelpuree
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bladerdeeghapjes
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/knorr primerba basilicum.jpg)
Garnituur
Arardappelpuree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Knorr_Demi_glace_Saus_1_475_kg_NL_400x400_px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Ingrediënt naam
Bladerdeeghapjes
-
gehakt 15.0 kg
-
Vellen Bladerdeeg 8.0 st
-
parmezaan, gemalen 1.0 kg
-
rucola 1.0 kg
Garnituur
-
broccoliroosjes 10.0 kg
-
Trostomaatjes 5.0 kg
-
olijfolie
-
Peper en zout
Arardappelpuree
-
water 25.0 l
Saus
-
water 10.0 l