Menu
Punten

Ingrediënten

+

Marcaroni



Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Marcaroni

    Kook de Macaroni beetgaar en koel snel terug. Breng de melk aan de kook, voeg de Béchamel saus poeder toe. Kook de saus gedurende 5 minuten en voeg de Primerba Champignon toe. Kook de broccoliroosjes beetgaar en koel snel terug. Verhit de Phase en bak hierin de uienblokjes, champignons en de prei aan, tot deze gaar zijn. Vermeng nu de macaroni met de broccoli, de aangebakken groenten en de ham reepjes. Overgiet met de béchamelsaus en bestrooi met de kaas.
  2. Opmaak

    Bak in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten. Of Gratineer de macaronischotel thuis in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu