Ingrediënten
Geconfijt konijnenboutje met groene kool, Spätzle en kastanjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Konijn
Saus
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Konijn
-
witte wijn 2.5 dl
-
witte port 2.5 dl
-
sjalotten, fijngesneden 5.0 st
-
laurierblad 2.0 st
-
Knorr professional knoflook Puree 15.0 g
-
ganzenvet 500.0 g
-
Konijnenbouten 10.0 st
-
zout en peper
Saus
-
madeira 70.0 g
-
Kastanjepuree 200.0 g
-
water 2.0 dl
-
Solo Professional Culinair 2.0 dl
Garnituur
-
groene kool 1.0 st
-
boter
-
Spatzle 250.0 g
-
vetstof
Opmaak
-
Kastanjes, gekookte 200.0 g