Ingrediënten
Gebraiseerde kotelet met groentesalsa en saffraanaardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gebraiseerde kotelet
Saffraan-aardappelen
Groentesalsa
Ingrediënt naam
Gebraiseerde kotelet
-
zout 2.0 g
-
peper 1.0 g
-
Varkenskoteletten 1750.0 g
-
00-bloem 200.0 g
-
olijfolie 200.0 ml
-
Fijngesneden ajuin 150.0 g
-
rode wijn 200.0 ml
-
water 1.0 l
-
laurierblaadjes 2.0 st
-
takje verse tijm 1.0 st
-
Nootmuskaat, gemalen 1.0 g
-
currypoeder 1.0 g
-
kaneel 1.0 g
-
paprikapoeder 1.0 g
Saffraan-aardappelen
-
Nicola-aardappelen, geschild, gewassen en gehalveerd 1.0 kg
-
Hoeveboter 100.0 g
-
zout 1.0 g
-
citroentijm 5.0 g
-
saffraandraadjes 2.0 st
Groentesalsa
-
wortel, in julienne 200.0 g
-
paprika, in julienne 200.0 g
-
champignonschijfjes 150.0 g
-
fijne groene asperges 200.0 g
-
sjalotten, fijngesneden 50.0 g
-
bruine suiker 10.0 g
-
bladpeterselie 2.0 g
-
dragon 2.0 g
-
gehakte kervel 2.0 g
-
mini mais, diepvries 150.0 g