Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zeeduivel

  • zeeduivel 1.0 kg
  • zout 300.0 g
  • boter 40.0 g
  • Zwarte peper, gemalen

Nantuasaus

Rijst


Zeeduivel is een echte delicatesse, met stevig wit vlees zonder graten. We combineren de staartvis met een typische Franse, smeuïge Nantuasaus. De rivierkreeftjes geven de vissaus een mooie oranje kleur. 

...

Bereiding

  1. Zeeduivel

    • Leg de zeeduivel 30 minuten in grof zeezout en spoel daarna af onder koud water.
    • Verhit de boter en bak er de zeeduivel in gaar.
    • Breng op smaak met peper en zout. 
  2. Nantuasaus

    • Breng het water aan de kook.
    • Voeg de Knorr Gourmet Nantua Saus en de rivierkreeftjes toe en mix het geheel.
    • Roer de boter er doorheen en breng op smaak.
    • Werk af met het citroensap en de hazelnootolie. 
  3. Rijst

    • Kook de Knorr Lange Korrel Rijst gedurende 15 minuten in gezouten water en laat afkoelen.
    • Snijd het witloof klein, blancheer in gezouten water en laat uitlekken. 
    • Bak het witloof kort op een hoog vuur tot de stukjes mooi gekleurd zijn. 
    • Meng het witloof onder de rijst en plaats het nog even op het vuur.
    • Breng het geheel op smaak met enkele druppels truffelolie. 
    TIP: Om kosten te besparen kan je de rivierkreeftjes vervangen door garnalenboter. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu