Ingrediënten
Gebraden lamscarré met erwtjes, krielaardappelen, gremolata en lamsjus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Krielaardappelen
Gremolata
Tijmjus
Ingrediënt naam
Bereiding
-
lamscarré 4.0 st
-
water 200.0 ml
-
boter 75.0 g
-
ui 1.0 st
-
extra fijne diepvrieserwten 300.0 g
-
kropje little gem (sla) 2.0 st
-
peper en zout
Krielaardappelen
-
krielaardappelen 400.0 g
-
sojasaus 10.0 g
-
olijfolie 1.0 dl
Gremolata
-
Peterselie, fijngehakt 20.0 g
-
citroen 1.0 st
Tijmjus
-
vetstof 20.0 g
-
sjalotten fijngesneden 100.0 g
-
rode wijn 1.0 dl
-
water 400.0 ml
-
Knorr Professional Lamsjus Poeder 750 g 25.0 g