Ingrediënten
Gebraad van hert, vlierbessensaus, gratin van aardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-gibier-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/sausen/sausen-gourmet/knorr-gourmet-poivrade-voor-wild/5996358041800NL.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
aardappelen, schijfjes 6.0 kg
-
knolselder 4.0 kg
-
room 7.0 l
-
gruyère 1.5 kg
-
Hertengebraad 9.0 kg
-
sjalotten fijngesneden 400.0 g
-
mager borstspek 250.0 g
-
jenever 500.0 ml
-
Frambozenazijn 250.0 ml
-
vlierbessensiroop 700.0 ml
-
water 4.0 l