Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Geen soep is beter om de koude te trotseren dan een dampende kom erwtensoep of Hollandse snert. In dit recept verrijken we de erwtensoep met prei, gerookt spek en, onmisbaar, stukjes rookworst. Serveer met brood of krokante broodcroutons. 

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Erwtensoep met ham toe, laat 5 min. zachtjes koken.
    • Verhit de helft van de vertstof en stoof er de prei in aan tot deze beetgaar is, voeg toe aan de soep.
    • Verhit de rest van de vetstof en bak er de gerookte spekblokjes en de rookworst in aan, voeg toe aan de soep en laat deze nog 5 min. verder sudderen, breng de soep verder op smaak met de Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten.
    • Serveer met donkerbruin brood.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu