Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding van de entrecotes

  • entrecotes 10.0 st
  • Vers gemalen zwarte peper
  • fleur de sel
  • vetstof

Bereiding van de saus


Serveer uw entrecote in een saus van uien, knoflook, morieljes, tijm en witte wijn en met gegrilde asperges.

...

Bereiding

  1. Bereiding van de entrecotes

    Bak de biefstuk tot de gewenste gaarheid. Snijd de biefstuk desgewenst in sneetjes en leg ze op een bord met de gewenste bijgerechten. Schep saus (zie onderstaand recept) over de steak en serveer. Serveer eventueel met gegrilde asperges.
  2. Bereiding van de saus

    Haal de steak uit de braadpan en verhit er extra vergine olijfolie in op een middelhoog vuur.

    Hak alle groenten en kruiden fijn. Doe er uien en champignons bij en bak tot de uien beginnen te karamelliseren. Doe de knoflook erbij en bak nog een minuut langer. Blus de pan met witte wijn. Reduceer tot 1/4. Voeg de hollandaisesaus eraan toe en breng op smaak met zout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu