Ingrediënten
Eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Eend
Pastinaak
Pepersaus
Aardappelmousseline
Opmaak
Ingrediënt naam
Eend
-
eendenborst 5 st
-
peper en zout
-
geklaarde boter 30 ml
Pastinaak
-
pastinaak 700 g
-
kleine sjalotten 5 st
-
peper en zout
-
roomboter
-
Pepersaus
-
Cointreau (sinaasappellikeur) 50 g
-
Sinaasappelmarmelade 40 g
-
-
water 2.50 dl
Aardappelmousseline
-
volle melk 5 dl
-
-
roomboter 75 g
-
peper en zout
-
nootmuskaat
Opmaak
-
kervel
-
Syrha- en Kikunablaadjes 20 st
-
waterkers