Ingrediënten
Curry van lamsschouder
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-bruine-fond-6-x-1-kg/packshot.png/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
lamsragout uit de schouder 1500.0 g
-
vetstof 20.0 ml
-
ajuinringen, vers 150.0 g
-
cognac 125.0 ml
-
kokosmelk 350.0 ml
-
water 750.0 ml
-
wortel, grof gesneden 400.0 g
-
geschilde krielaardappelen 30.0 st
-
boontjes, fijne 300.0 g
-
mange-tous 150.0 g
-
erwten 500.0 g
-
boter 20.0 g
-
pijpajuin, in julienne 5.0 st
-
Verse Munt