Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Serveer de lamscurry met Hellmann’s Sandwich Spread Komkommer Dille voor een frisse toets. Vervang de gekookte groenten door gegrilde groenten voor een verrassende smaak.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Bak de blokjes lamsschouder bruin aan in Phase.
Voeg de ajuinringen en de tijm toe en laat ze kort meestoven. Blus af met de cognac en laat deze bijna uitkoken. Voeg de kokosroom, het water, de wortelstukjes, de bruine fond en de curry toe. Vermeng en laat 25 minuten onder een deksel verder garen.

    Kook de krielaardappels beetgaar. Blancheer de fijne boontjes en de mangetout en laat ze schrikken in koud water. Voeg de gegaarde aardappelen toe aan het vlees en laat nog 5 minuten verder garen. Stoof de erwtjes en de geblancheerde boontjes en mangetout aan in boter. Dresseer het stoofpotje met de vers gestoofde peulvruchten. Werk af met fijngesneden pijpajuin en verse munt.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu