Ingrediënten
Creoolse Jambalaya met worst, ham en garnalen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/rijst/8712100997365_Knorr____Lange_Korrel_Rijst_5_Kg_Hero_Image2.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_kip_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Pronto Can HI.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 6.5 l
-
vetstof 200.0 ml
-
roze garnalen, gepeld 2.0 kg
-
chorizo, zonder vel in schijfjes 1.5 kg
-
uien, in blokjes 1.5 kg
-
witte selder in blokjes 1.0 kg
-
groene paprika, in blokjes gesneden 1.0 kg
-
gerookte paprika 1.0 kg
-
komijnpoeder 40.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 150.0 g
-
gekookte ham, in dikke repen 1.5 kg