Menu
Punten

Ingrediënten

+

Couscous

Garnituur

  • zoete aardappel 1.0 kg
  • olijfolie
  • peper en zout
  • lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • platte peterselie 200.0 g

Opmaak


...

Bereiding

  1. Couscous

    • Doe deKnorr Tabouléin een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    • Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    • Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de gesneden aardappels gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
    • Snijd de lente-ui in ringetjes en het groene gedeelte in fijne julienne, en zet deze op wat ijswater.
    • Snijd de komkommer in schuine partjes en pluk de platte peterselie.
  3. Opmaak

    • Schep de couscous in de disposable bowls.
    • Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.
    • Maak de salade af met de pompoen spaghetti, lente-ui groen, shiso purper blaadjes.
    • Verpak deHellmann's Dressing Yoghurtin een apart disposable bakje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu