Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze couscous

Bereiding


Tunesië

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze couscous

    • Breng het water met de Bouillon aan de kook en giet op de couscous, laat 7 min. afgedekt wellen.
    • Roer los met de helft van de olijfolie.
  2. Bereiding

    • Verhit 400ml van de olijfolie en bak hier het lams-en rundvlees aan met de komijn, Sambal, ras-el-hanout en kaneel.
    • Voeg na 5 min. de uien toe, maak de Kippenbouillon en voeg met de Napoletana en de Knoflook toe aan de vleesbereding.
    • Laat ongeveer 1,5 uur sudderen of tot het vlees bijna gaar is.
    • Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de kip goudbruin, voeg deze 20 min. voor het einde van de gaartijd bij de rest.
    • Voeg de groenten zonder de kikkererwten toe aan de rest van de bereiding, laat 10 min. sudderen, voeg op het einde de kikkererwten toe.
    • Als alles gaar is, doe de couscous in een vrij platte schaal en verdeel daar de groenten en het vlees mooi over.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu