Menu
Punten

Ingrediënten

+

Civet van hert

Espuma van aardappel


De klassieke jachtschotel met een moderne twist, geïnspireerd op de uit Amerika overgewaaide 'pulled'-trend.

...

Bereiding

  1. Civet van hert

    Kleur voor de civet het hertenvlees aan in Phase. Voeg de uien, de wortelschijfjes en het spek toe en laat circa 3 minuten meestoven. Blus af met rode wijn en laat voor een derde inkoken.

    Voeg het water, de Bruine Fond, de Mosterd, de laurierblaadjes, de kruidnagels, de Primerba Tijmen knoflook toe en laat 2 uur onder een deksel garen.

    Bak tegen het einde van de kooktijd de bospaddenstoelen naar keuze aan in Phase.

    Als de civet gaar is, plet hem dan lichtjes met een pureestamper en voeg de gebakken bospaddenstoelen toe.
  2. Espuma van aardappel

    Breng voor de espuma van aardappel het water met de boter aan de kook. Los hierin de Aardappelpuree op. Voeg de Solo en de Geconcentreerde Runderbouillon toe en laat 5 minuten rusten.

    Doe het aardappelmengsel in een sifon en zet deze onder druk met 2 gaspatronen.
  3. Dressage

    Verdeel de civet van hert in een bowl en werk af met espuma van aardappel.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu