Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


De wereldkeuken is kleurrijk, trendy en gezond. Met enkele inspirerende basisingrediënten kan je snel een eigen signatuur drukken op klassiekers, zoals dit eenpansgerecht met kip en curry-kokos.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Vermeng de rijst met 6,5 liter water en Kippenbouillon in gastronormbak.
    • Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.
    • Vermeng het kippenfilet in blokjes met het currypoeder
    • Verhit de PHASE en kleur hierin het kippenvlees aan.
    • Voeg de champignons, rode paprika en groene boontjes toe tot en bak kort verder.
    • Voeg 1 liter water, Kippenbouillon, Kokosmelk, kurkuma, SOLO Culinair, Gember en Asian Pesto toe en breng het geheel aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is.
    • Werk het geheel af met de tomatenblokjes, lente-ui en koriander.
    • Serveer met de rijst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu