Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Eenpansgerechten doen het altijd goed in de keuken: ze zijn eenvoudig, snel te bereiden en je kan er alle richtingen mee uit.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Kook de pasta beetgaar en koel af. Verhit de Phase en bak er het gehakt met de uien in aan. Voeg wortel, groene en rode paprika toe en laat 5 min. stoven.

    Voeg de knoflookpuree, de Sambal Oelek, het komijnpoeder, het kaneelpoeder en de oregano toe. Laat opnieuw 5 min. stoven.

    Voeg de Napoletana toe en laat stoven tot de groenten gaar zijn. Voeg de maïskorrels en de kidneybonen toe, warm goed door. Breng verder op smaak met de geconcentreerde groentebouillon.

    Roer er de penne door en verdeel alles in gastrobakken. Strooi er de geraspte cheddar over en plaats in een voorverwarmde oven (180°C) tot de kaas begint te kleuren.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu