Ingrediënten
Chef Traiteur - Perzische gehaktballen met tomatenrijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voor de gehaktballen
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Voor de saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Can HI.png)
Voor de rijst
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Can HI.png)
Ingrediënt naam
Voor de gehaktballen
-
gemengd gehakt 3.5 kg
-
spinazie gehakt diepvries ontdooid 1.5 kg
-
nootmuskaat 20.0 g
-
kaneelpoeder 20.0 g
-
kardemom (poeder) 20.0 g
-
vetstof 200.0 ml
Voor de saus
-
water 1.5 l
-
Knorr Professional geconcentreerde Kippenbouillon 150.0 ml
-
diepvries bladspinazie IQF, gegaard 2.0 kg
-
diepvries juliennegroenten, gegaard 4.0 kg
Voor de rijst
-
kurkuma 30.0 g
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg