Ingrediënten
Chef Traiteur - Creoolse jambalaya met kip, chorizo en ham
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Pronto Can HI.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 ml
-
kippendrumsticks 2.0 kg
-
chorizo, zonder vel in schijfjes 1.5 kg
-
komijnpoeder 40.0 g
-
diepvriesgroenten ‘Mediterraanse Brunoise’, gegaard 5.0 kg
-
gekookte ham, in dikke repen 1.5 kg
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg
-
Platte Peterselie fijngesneden 150.0 g