Ingrediënten
Chef Traiteur - Chinese kip met curry-kokos, groenten en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr primerba aziatische pesto 700.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-base-froide-liant-2-x-2-kg/8711200570478NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kipfilet, in blokjes gesneden 5.0 kg
-
currypoeder 100.0 g
-
vetstof 400.0 ml
-
water 1.0 l
-
Knorr Professional geconcentreerde Kippenbouillon 60.0 ml
-
kokosmelk 1.0 l
-
kurkuma 25.0 g
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg
-
diepvriesgroenten Ardo ‘Forestière mix’, gegaard 3.5 kg
-
diepvries tomatenblokjes 500.0 g
-
diepvries lente-ui 100.0 g