Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Zoek je een oerklassieke saus met een sterke smaak voor je varkenshaasje? Je maakt deze champignonsaus met 1 van de moedersauzen uit de klassieke keuken: espagnole of Spaanse saus.  

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Bak de reepjes gerookt spek en champignonschijfjes aan in wat vetstof. Voeg de  zilveruitjes toe en laat even meestoven.
    • Giet het water erbij en breng aan de kook. 
    • Voeg al roerend de espagnolesaus en specerijenpuree met knoflook toe. 
    • Voeg daarna al roerend de maizena toe.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken voor een mooie binding.
    • Breng op smaak met de Knorr Primerba Tuinkruiden.   
    TIP: Geef de champignonsaus met spekjes en zilverui nog extra pit met een sherry erbij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu