Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Zoek je een oerklassieke saus met een sterke smaak voor je varkenshaasje? Je maakt deze champignonsaus met 1 van de moedersauzen uit de klassieke keuken: espagnole of Spaanse saus.  

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Bak de reepjes gerookt spek en champignonschijfjes aan in wat vetstof. Voeg de  zilveruitjes toe en laat even meestoven.
    • Giet het water erbij en breng aan de kook. 
    • Voeg al roerend de espagnolesaus en specerijenpuree met knoflook toe. 
    • Voeg daarna al roerend de maizena toe.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken voor een mooie binding.
    • Breng op smaak met de Knorr Primerba Tuinkruiden.   
    TIP: Geef de champignonsaus met spekjes en zilverui nog extra pit met een sherry erbij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu