Menu
Punten

Ingrediënten

+

Marineren

Voorbereiding

  • romeinse sla 1.5 kg
  • rode ui 222.0 g
  • pijpajuin 100.0 g
  • kwarteleieren 20.0 st

Bereiding

  • kipfilet
  • romeinse sla

Afwerking


...

Bereiding

  1. Marineren

    Vermeng de magere yoghurt en de Conimex Sambal Oelek en laat de kipfilets hier 2 uur in marineren
  2. Voorbereiding

    Snij de romeinse sla fijn
    Stoom de kipfilets op 65°C
    Snij de rode ui in fijne reepjes
    Kook de kwarteleieren
    Snij de pijpajuin fijn
  3. Bereiding

    Meng alles mooi onder mekaar
  4. Afwerking

    Werk af met de parmesanschilfers, kwarteleieren en de Knorr Croutinos Salade Croûtons met Ui
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu