Ingrediënten
Buikspek met brandnetelpuree en dennenolie
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Buikspek
Denneolie
Demi-glace schuim
Kimchi van rode kool
Garnituur
Ingrediënt naam
Buikspek
-
buikspek 10.0 kg
-
water 5.0 l
-
zout 150.0 g
-
zout 165.0 g
-
suiker 165.0 g
-
jeneverbessen, peper, citroengras, knoflook, zoveel als nodig
-
koriander
Denneolie
-
dennennalden 200.0 g
-
maisolie 600.0 ml
-
zout
Demi-glace schuim
-
dragonazijn 25.0 g
-
gelatine van buikspek (kookvocht van het buikspek) 200.0 g
-
boter 50.0 g
Kimchi van rode kool
-
rode kool 1.0 st
-
water 1.0 l
-
zout 100.0 g
-
suiker 40.0 g
-
dragonazijn 50.0 g
Garnituur
-
brandnetelpuree
-
Cevenne-ui in zoutkorst
-
uipoeder
-
goudsbloem
-
stijve klaverzuring
-
chutney van wegedoorn en pompoen