Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • quinoa 350.0 g
  • zoete aardappel 1.0 kg
  • olijfolie
  • zout en peper
  • kikkererwten, uit blik (netto) 250.0 g
  • Vadouvan 2.0 g
  • avocado 3.0 st
  • rode ui fijngesnipperd 1.0 st
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • jonge spinazie 100.0 g

Opmaak

  • zwarte bonen uit blik 300.0 g
  • chilivlokken 2.0 g
  • Krokante quinoa 35.0 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L 1.0 dl

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.  

...

Bereiding

  1. Salade

    • Kook de quinoa in water gedurende 15 minuten.
    • Schil en snijd de zoete aardappel in stukjes.
    • Vermeng de zoete aardappel met wat olijfolie en zout en peper en rooster ze in de oven.
    • Bak de kikkererwten in wat olijfolie en breng op smaak met de vadouvan.
    • Maak de avocado schoon en snijd ze in partjes.Snijd de rode ui in ringen, halveer de tomaatjes en was de spinazie.
  2. Opmaak

    • Schep de quinoa in de disposable bowls.
    • Verdeel hierop de zoete aardappel, kikkererwten, avocado, tomaatjes, komkommer, rode ui, zwarte boontjes en de spinazie.
    • Maak het geheel af met wat chili flakes.
    • Verpak de krokante quinoa en basilicum vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu