Ingrediënten
Boeuf stroganoff met Wodka
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Brun 10 kg ) 8711100637158.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316912_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
mager rundsvlees, in fijne reepjes 10.0 kg
-
ajuin, in schijfjes 2.0 kg
-
Groene paprika, in reepjes 1.25 kg
-
Parijse champignons, in vier 2.0 kg
-
tomatenpuree 250.0 g
-
goede Italiaanse wijn 3.25 l
-
Wodka 1.0 l
-
room 4.0 l
-
peper
-
zout
-
Peterselie, fijngehakt 1.0 bs