Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Beef Wellington

  • vetstof 40.0 ml
  • sjalot, fijngesneden 200.0 g
  • champignons, in brunoise 700.0 g
  • Platte Peterselie fijngesneden 20.0 g
  • rundsfilet, in porties van 200 gr 10.0 st
  • Bladerdeeg 2.0 st
  • eigeel

Bereiding madeirasaus


...

Bereiding

  1. Bereiding Beef Wellington

    • Verhit de helft van de vetstof en bak er de fijngesneden sjalot en de brunoise van champignon in aan tot het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper en zout
    • Voeg op het einde de fijngesneden peterselie toe en koel snel terug.
    • Verhit de rest van de vetstof en korst er het gekruide rundsvlees langs beide kanten in aan.
    • Koel snel terug.
    • Snij het bladerdeeg in 10 gelijke vierkantjes en rol deze wat uit.
    • Verdeel het afgekoelde champignonmengsel over de bladerdeegvierkantjes.
    • Plaats hierop het rundsvlees en vouw het pakje dicht.
    • Bestrijk het geheel met het eigeel.
    • Bak af in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende 30 à 40 minuten (kerntemperatuur 52°C).
  2. Bereiding madeirasaus

    • Verhit de vetstof en stoof er de fijngesneden sjalot in aan.
    • Voeg de tomatenpuree, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Primerba Tijm aan toe en laat eventjes meestoven.
    • Blus het geheel met de madeira en laat even koken.
    • Voeg de Knorr Professional Authentic Demi-Glace toe.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Maizena Express Bruine Sausbinder toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met peper en zout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu