Ingrediënten
Angusfilet met kastanje champignons, gerookte tomaat en balsamicojus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rundsvlees
Champignons
Tomaten
Voor de balsamicojus
Opmaak
Ingrediënt naam
Rundsvlees
-
vetstof 100.0 ml
-
Angusfilet 2500.0 g
-
gebroken zwarte peper 30.0 g
-
zout 20.0 g
Champignons
-
bruine kastanjechampignons 600.0 g
Tomaten
-
gerookt zout 20.0 g
-
vetstof 50.0 ml
-
mini kerstrostomaten 800.0 g
Voor de balsamicojus
-
balsamico, siroop 20.0 ml
Opmaak
-
spinaziescheuten, jonge 150.0 g