Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet zuur

  • rijstazijn 75.0 ml
  • suiker 50.0 g
  • rode kool 0.25 st

Hamburger

  • augurken 10.0 st
  • fijngesneden bieslook 20.0 g
  • Angus burger 10.0 st
  • hamburgerbroodjes 10.0 st
  • aardappelsalade 500.0 g
  • Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 200.0 g
  • cheddar 10.0 sn

De rundvlees burger, met het Angus vlees afkomstig van het Schotse Aberdeen,  speelt in op de hedendaagse burger trend en kan als variatie dienen op de klassieke Amerikaanse hamburger.

...

Bereiding

  1. Zoet zuur

    Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.
    Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.

  2. Hamburger

    Snijd de augurken in plakjes en de bieslook fijn.
    Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes.
    Verdeel de aardappelsalade op het broodje en bestrooi met de fijngesneden bieslook.
    Plaats daarop de hamburger en beleg deze met de plakjes augurk.
    Spuit met behulp van een spuitflesje hierop de pittige paprikasaus en leg daarop de plak kaas.
    Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt.
    Maak de hamburger af met de zoetzure rode kool en plaats het kapje erbij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu