Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • krielaardappelen 1.2 kg
  • komkommer 400.0 g
  • artisjokken 300.0 g
  • gerookte forelfilets 300.0 g
  • kervel 20.0 g
  • dille, gehakt 20.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • witte peper, gemalen

Opmaak


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Was de kriel en kook ze in de schil met wat zout.
    • Snijd de gekookte kriel aardappeltjes in plakjes van 1 cm dikte.
    • Snijd de mini komkommers in plakjes en de artisjokken grof.
    • Breek de forelfilets in stukjes, pluk de kruiden en hak ze grof.
    • Meng de gesneden kriel samen met de komkommer, artisjokken, forel, kruiden en de zelfgemaakte dressing.
    • Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen witte peper.
  2. Opmaak

    • Verdeel de aardappel forel salade over de salade bowls.
    • Maak de salade af met de baby kale en wat shiso en basilicum blaadjes.
    • Verpak deKnorr Croutons Natuurapart in een disposable bakje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu