Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Mayonaise

Opbouw

  • Wit broodje Bagnat 10.0 st
  • geroosterde pompoenpitten 30.0 g
  • Kaas, Roquefort 300.0 g
  • mesclun sla 200.0 g

Hamburgers zijn hot, daar kunnen we niet omheen. Deze rijk belegde variant is vegetarisch en kan ook op basis van linzen gemaakt worden.

...

Bereiding

  1. Burger

    Stoof de ui samen met de knoflook en de paprika en voeg winterwortel en tijm toe.
    Laat het geheel afkoelen en pureer de witte bonen.
    Meng het uienmengsel samen met de bonenpuree, citroensap, paneermeel en de eieren.
    Breng op smaak met zout en peper.
    Modeleer er tien burgers van en zet ze 30 minuten in de koelkast.
    Bak de burgers in wat Phase aan beide kanten
  2. Mayonaise

    Schil de pompoen en snijd deze in stukken.
    Meng de pompoen met wat olie, zout en peper.
    Rooster de pompoen in de oven tot deze gaar is
    Laat de pompoen afkoelen en pureer deze met de mayonaise en breng eventueel op smaak.
  3. Opbouw

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.
    Bouw de burger op met de pompoenmayonaise en hierop krokant gebakken burger.
    Maak de burger af met de roquefort, pompoenpitten en de mesclun
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu