Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pickled groenten

Saus

Opmaak


Van een mespuntje sambal tot een lepeltje versgemalen chilipepers: hoe pikant heb jij deze veggieburger het liefst? De knapperige, gepekelde groenten in dit recept geven de juicy Raw NoBeef Burger van The Vegetarian Butcher extra karakter en smaak. 

...

Bereiding

  1. Pickled groenten

    • Meng de spitskool en wortel met de in reepjes gesneden rode ui.
    • Meng deze groenten met de Hellmann’s Citrus Vinaigrette.
  2. Saus

    • Meng de Hellmann's Vegan Mayonaise, Knorr Primerba Rode pesto en de Conimex Sambal Oelek.
  3. Opmaak

    • Bak de witte vloerpistolet volgens de intructies op de verpakking.
    • Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
    • Snij de witte vloerpistolet overlangs en verdeel op de onderkant de pickled groenten.
    • Gevolgd door de Raw NoBeef Burger.
    • Verdeel de saus hierop en werk af met de kropsla.
    • En verdeel de gebroken hazelnoot hierover en optioneel wat schijven tomaat.
    • Sluit de broodjes.
    TIP: Je kan variatie brengen in de pickled groenten, vervang de spitskool door rode kool in de winter bv. Voor een niet vegan burger kan je hier ook wat kaas toevoegen aan de burger.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu