Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Saus

  • Ketchup, tomaat 150.0 g
  • Worcestershiresaus 35.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • Dijon mosterd 5.0 g

Garnituur

  • Rettich 300.0 g
  • kimchi (gefermenteerde kool, kant-en-klaar) 100.0 g
  • sojasaus 20.0 ml
  • sesamzaad 3.0 g
  • Komkommer (geschild en ontpit) 200.0 g
  • shiso 10.0 st

Burgers


...

Bereiding

  1. Saus

    • Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.
  2. Garnituur

    • Snijd de rettich in julienne en meng deze met de kimchi en wat vocht van de kimchi.
    • Snijd de komkommer in plakjes en halveer de shiso bladeren.
    • Meng de vegan mayo met de sojasaus en de sesamzaadjes.
  3. Burgers

    • Stoom de broodjes tot ze warm zijn.
    • Bak of frituur de burgers krokant en halveer ze.
  4. Opmaak

    • Smeer de broodjes in met de sesamsaus en beleg ze met een gehalveerd shiso blad, komkommer, burger, kimchi en tonkatsusaus.
    • Garneer de broodjes met wat sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu