Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • Ketchup, tomaat 150.0 g
  • Worcestershiresaus 35.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • Dijon mosterd 5.0 g

Garnituur

  • Hellmann's Vegan 3L 100.0 g
  • Rettich 300.0 g
  • kimchi (gefermenteerde kool, kant-en-klaar) 100.0 g
  • sojasaus 20.0 ml
  • sesamzaad 3.0 g
  • Komkommer (geschild en ontpit) 200.0 g
  • shiso 10.0 st

Burgers


...

Bereiding

  1. Saus

    • Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.
  2. Garnituur

    • Snijd de rettich in julienne en meng deze met de kimchi en wat vocht van de kimchi.
    • Snijd de komkommer in plakjes en halveer de shiso bladeren.
    • Meng de vegan mayo met de sojasaus en de sesamzaadjes.
  3. Burgers

    • Stoom de broodjes tot ze warm zijn.
    • Bak of frituur de burgers krokant en halveer ze.
  4. Opmaak

    • Smeer de broodjes in met de sesamsaus en beleg ze met een gehalveerd shiso blad, komkommer, burger, kimchi en tonkatsusaus.
    • Garneer de broodjes met wat sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu