Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • sandwiches 10.0 st
  • Hellmann’s Sandwich Saus Pecorino met Basilicum 300.0 g
  • geroosterd varkensgebraad 600.0 g
  • courgette 300.0 g
  • aubergine 300.0 g
  • rode paprika 300.0 g
  • zongedroogde tomaten 100.0 g
  • basilicumblaadjes
  • rucola 300.0 g
  • rode ui 222.0 g
  • parmesan 200.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Besmeer het brood met basilicumspread.
    Beleg het met gesneden varkensgebraad.
    Snij de courgettes in slierten, de aubergines en rode ui in schijven.
    Gril de groenten en zongedroogde tomaten.
    Marineer ze 5 minuten in de basilicumvinaigrette en leg ze op het vlees.
    Garneer met roquettesla, gegrilde-ui, parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu