Ingrediënten
Stoofpotje van zeevruchten met oosterse kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-poisson-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr primerba aziatische pesto 700.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 200.0 ml
-
zeevruchtenmengeling, diepvries 1.2 kg
-
gepelde 16/20 scampi’s met staart 600.0 g
-
wortel, in julienne 300.0 g
-
preiringen, gekookt 300.0 g
-
witte champignons, in schijfjes gesneden 300.0 g
-
water 2.0 l
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
citroenrasp 6.0 ml
-
Fijngehakte peterselie