Ingrediënten
Gekonfijte lamsschouder met groene boontjes en peterselieaardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Vloeibare honing 100 g
-
-
-
lamsschouder, ontbeend 1.50 kg
-
wortelen, voor de mirepoix 100 g
-
uien, voor de mirepoix 100 g
-
selder, voor de mirepoix 100 g
-
-
laurier
-
water 1 l
-
uien, in blokjes 150 g
-
groene boontjes, fijn 1.50 kg
-
Hoeveboter 200 g
-
krielaardappelen 1.50 kg
-
Fijngehakte peterselie 100 g
-
vetstof 300 ml