Ingrediënten
Varkensspiering met jus en zoetzure uien
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/knorr-basissaus-vleesjus-packshot.png)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-droge-fonds-gebonden-kalfsjus-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
Varkensspiering 1.25 kg
-
keukenzout 5.0 g
-
Szechuanpeper, gemalen 3.0 g
-
vetstof 100.0 ml
-
ajuinringen, vers 450.0 g
-
rode wijnazijn 20.0 ml
-
bruine suiker 100.0 g
-
water 1.0 l