Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


De zachte smaak van parelgort gecombineerd met de anijssmaak van venkel en de zoetzure smaak van granaatappel: een subtiele smaakbom.  

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking, en koel deze snel terug. Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de olijfolie. Plaats deze op een ovenschaal en rooster deze gedurende 20 à 25 minuten op 200°C. Laat deze afkoelen. Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpit en de fijngesneden thaise basilicum. Meng alle ingredienten voor de vinaigrette, en verdeel deze over de bekomen salade.

    TIP: De parelgort kun je vervangen door parelcouscous, quinoa of bulgur. Even lekker!
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu